Имам фактурен склад, който работи с отрицателни количества. Срещам следният проблем: При прехвърляне на стока, която дефакто я имам, но не е отразена в програмата, стоката ми се прехвърля на нулеви цени. Работя с версия 2.216 от 22.12.2005г
Другият ми проблем е че когато изписвам стока с отрицателни наличности в стоковата, разфасовката излиза с отрицателен знак Пример: -2каси, -2кашона, -5 стек
P.S. Сашо след като говорихме гледах в Глобална и къде ли не, но не можах да открия (променя) начинът на прехвърляне, а именно както ми каза по последна доставна цена. Просто ми ги прехвърля на нулеви цени.
Прехвърляне на стока
- scooter_nick
- Регистриран: 05-11-2004 16:11
- Контакти:
Гледай в "Конфигурация - Изписване на стока"
Настройката на цената за прехвърляне, всъщност се прави в конфигурацията на самото изписване ("от тип прехвърляне"). Може да бъде по продажна, средна доставна и последна доставна.
Защо обаче ги прехвърля на нулеви цени, не мога да се сетя.
Защо обаче ги прехвърля на нулеви цени, не мога да се сетя.
-
- Регистриран: 08-11-2004 16:57
- Име: Слав Димитров
- Контакти:
--- Изписване -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отпечатване обобщена таблица по разфасовки = Да
Отпечатване на кодовете на продуктите в изписване = Да
Въпрос за експорт към файл = Не
Зареждане на цени при импортиране = Не
--- Прехвърляне ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отпечатване на доставна цена при прехвърляне = Да
Визуализиране само на продуктите с наличности = Не
Печат на документ
По този начин са ми и настройките на обекта.
Отпечатване обобщена таблица по разфасовки = Да
Отпечатване на кодовете на продуктите в изписване = Да
Въпрос за експорт към файл = Не
Зареждане на цени при импортиране = Не
--- Прехвърляне ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отпечатване на доставна цена при прехвърляне = Да
Визуализиране само на продуктите с наличности = Не
Печат на документ
По този начин са ми и настройките на обекта.