Ето сайта https://iscensus2011.nsi.bg/
Аз го направих и ми отне около 5-6 минути. Не болеше. А пък усещането от това, че спестих някой държавен лев за "на живо" преброяване не е лошо - ще си построим още 2-3 магистралки
П.С. А и вместо да се броя "на живо" вкъщи, ще ми остане време да си нацепя дърва за чилъра
Хайде да се преброим.... електронно
Хайде да се преброим.... електронно
Преструвай се на умен - мълчи по-често!
-
- Регистриран: 08-11-2004 15:37
- Име: Борислава Николова
- Контакти:
Re: Хайде да се преброим.... електронно
Същото направих и аз.
Отне ми около 20 минути, но писах докато си вършех и другата работа в офиса.Смятам като ми остане време да преброя и родителите ми, пак така електронно.
Интересно ми е само какъв процент от българите ще се преброят електронно и какъв ще е броят на преброените наживо?
Отне ми около 20 минути, но писах докато си вършех и другата работа в офиса.Смятам като ми остане време да преброя и родителите ми, пак така електронно.
Интересно ми е само какъв процент от българите ще се преброят електронно и какъв ще е броят на преброените наживо?
-
- Регистриран: 09-11-2004 19:52
- Име: Детелин Илиев
- Контакти:
И аз така мисля да направя, не ми е, че ще спестя някой лев на държавата (те и така ще си ги вземат)...
П.С: Кондев, ако ти остане малко време ела да понацепиш и при мен малко дърва
П.С: Кондев, ако ти остане малко време ела да понацепиш и при мен малко дърва
Мисля, че разходите за преброителите ще са различни в зависимост колко преброяват "изцяло" и колко само "чекират".
Относно дървата - може, но цепя дърва само за чилъри
Относно дървата - може, но цепя дърва само за чилъри
Намерих инфото тук http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=594036
Тоест, с моите преброени 4 човека + 1 жилище + 1 сграда, вместо държавата да плати 7.70 лв. , ще плати 0.90лв.- Има разценка за свършена работа - 1,60 лв. на преброено лице, 80 ст. за жилище и 50 ст. за сграда. За получаване на кода по интернет взимат по 90 ст. на жилище.